Klantervaring van Cor de Best

Grip op succes heeft onze organisatie (Van Lente Systeemintegratie) begeleid bij een belangrijke fase in een reeds lopend transitieproces. Dit voor een aantal belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Kenmerkend voor Grip op succes is haar vermogen tot observeren, scherp prikkelen waar nodig en het bereiken van bereidwilligheid en vervolgens ook commitment van onze MT leden, bij “het opzoeken en doorbreken van de spanning” die nodig is om gezamenlijk een wezenlijke verandering te kunnen maken. Eerst individueel en vervolgens als collectief.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan een echte verandering in onze bedrijfsvoering. Dit in plaats van een cosmetische verandering in de vorm van een organisatiewijziging, waarbij de onderliggende uitdagingen uit de weg gegaan worden! Grip op succes heeft oog voor de verborgen processen die duurzame verandering in de weg staan!

Wij denken dat er meer Deventer en regionale organisaties voordeel kunnen hebben door Grip op succes in een transitieproces (waar anno nu en ook in de nabije toekomst organisaties wellicht meer dan in de afgelopen decennia mee worden geconfronteerd) te betrekken. Grip op succes is frequent zichtbaar en betrokken bij het ondersteunen van de Deventer economie en ondernemend Deventer.


Recente Berichten:

Geef een reactie