Iedereen heeft talent, de vraag is wel waarvoor

‘Leiderschap is de kunst om mensen te laten doen wat ze niet willen en ze dat leuk te laten vinden’.

(Harry Truman)

‘Leiderschap is de kunst om mensen te laten doen waar ze talent voor hebben, wat ze wel willen en ze daarmee maximaal aan de organisatie te laten bijdragen’.

(Quirijn Spijker & Harold Viscaal)

‘De juiste man op de juiste plek’. Je moet op een plek waar melk gegeven moet worden geen kip zetten! Talent op de verkeerde plek zorgt vroeg of laat voor problemen. Integer werkgeverschap is dat je, ook in het belang van je medewerker, hem, een perspectief op beter niet ontneemt. Daar worden beide partijen beter van!


Harold Viscaal

Harold Viscaal heeft een eigen veranderfilosofie Grip op succes® (www.gripopsucces.nl) ontwikkelt, waarbij hij organisaties leert hoe zij met fundamenteel veranderende klant- en marktontwikkelingen om kunnen gaan. Hij neemt hen mee in het ‘Omdenken’ (qua mindset), het ‘Omschakelen’ (qua werkmethode) en in de ‘Doorvertaling van de organisatievisie- en strategie’, tot op het laagste niveau in de organisatie. Hij wordt gezien als succesvolle ‘realiteitsverruimer’ en ‘transformeerder’ van instellingen en organisaties die ‘om’ moeten. Hij publiceert zijn ervaringen in diverse columns en werkt aan een kleurrijk boek over de zin en onzin van organisatieverandering en de waanzin en zin van mensen daarbinnen. Harold Viscaal: harold.viscaal@aegte.nl / 06 – 51 41 44 90.

Recente Berichten:

Geef een reactie