Praktijkvoorbeeld bedrijf in de industriële automatisering

Van technisch installatiebedrijf, naar turn key industrieel dienstverlener’.

Grip op succes heeft met het MT en projectleiders een aangescherpte visie en strategie ontwikkeld met een duidelijk strategische accentverschuiving. Van een technisch georiënteerde naar een marktgeoriënteerde organisatie (familiebedrijf); in bedrijfstelling en optimalisatie van productielijnen in de food-industrie.

We hebben indringend stilgestaan bij de consequenties van deze transitie voor aansturing van projecten, vormgeven van klantrelaties in accountmanagement en de gewenste innovatie van technische expertises.

Het MT en de directie is ondersteund bij het doorontwikkelen van hun werkrelatie van ‘elkaar sparen’ naar ‘met elkaar sparren’. Grip op succes heeft het integratieproces gestimuleerd tussen de afdelingen Technische Installaties, Technische Automatisering en Onderhoud en beheer. Hierdoor is het interne proces meer geïntegreerd en het externe profiel doorontwikkeld naar ‘systeemintegratie’ dienstverlener.


Harold Viscaal

Harold Viscaal heeft een eigen veranderfilosofie Grip op succes® (www.gripopsucces.nl) ontwikkelt, waarbij hij organisaties leert hoe zij met fundamenteel veranderende klant- en marktontwikkelingen om kunnen gaan. Hij neemt hen mee in het ‘Omdenken’ (qua mindset), het ‘Omschakelen’ (qua werkmethode) en in de ‘Doorvertaling van de organisatievisie- en strategie’, tot op het laagste niveau in de organisatie. Hij wordt gezien als succesvolle ‘realiteitsverruimer’ en ‘transformeerder’ van instellingen en organisaties die ‘om’ moeten. Hij publiceert zijn ervaringen in diverse columns en werkt aan een kleurrijk boek over de zin en onzin van organisatieverandering en de waanzin en zin van mensen daarbinnen. Harold Viscaal: harold.viscaal@aegte.nl / 06 – 51 41 44 90.

Recente Berichten:

Geef een reactie